قیمت کابینت ام دی اف

قیمت کابینت ام دی اف قیمتی نسبتا ارزان تر از کابینت های دیگری مانند کابینت روکش چوب، های گلاس و لامی گلاس و انواع دیگر دارد. با این حال کابینت ام دی اف و کابینت های گلاس همه و همه در دسته ی کابینت های ارزان قیمت و اقتصادی قرار می گیرند.

قیمت کابینت ام دی اف

 

قیمت کابینت ام دی اف

قیمت کابینت ام دی اف قیمتی نسبتا ارزان تر از کابینت های دیگری مانند کابینت روکش چوب، های گلاس و لامی گلاس و انواع دیگر دارد. با این حال کابینت ام دی اف و کابینت های گلاس همه و همه در دسته ی کابینت های ارزان قیمت و اقتصادی قرار می گیرند.

نحوه محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه

 

نحوه ی محاسبه ی قیمت کابینت ام دی اف

در نحوه محاسبه  کابینت زمینی و دیواری MDF با متراژ طول محاسبه می شوند که 60 درصد هر متر طول به کابینت های زمینی و 40 درصد به کابینت دیواری تعلق می گیرد. یعنی در مجموع یک متر کابینت دیواری (40%) و یک متر کابینت زمینی (60%) را یک متر کابینت می نامیم.

این جمله ای است که تقریبا همه کسانیکه یک بار به دنبال تعویض  و یا خرید کابینت بوده اند شنیده اند و از اصول اولیه نحوه محاسبه می باشد ولی شاید برای شما هم پیش آمده باشد که طبق این فرمول متراژ زمینی و دیواری خود را حساب کرده اید و با مبلغی که سازنده به شما اعلام نموده قیمت کابینت خود را محاسبه کرده اید، ولی با قیمت محاسبه شده توسط سازنده همیشه فرق دارد و شما دچار سر درگمی می شوید.

تفاوت اولیه را می توان در نحوه محاسبه کابینت های خارج از سایز استاندارد دانست یعنی اگر یونیت های کابینت زمینی و دیواری از ابعاد استاندارد خارج شود بر حسب اضافه شدن عمق و ارتفاع طبق جدول شامل ضریب می شود که در ذیل پیرامون آن توضیح خواهیم داد، و اما دومین اختلاف بزرگ که دچار اختلاف محاسباتی شما می شود بحث درب نما است که پیرامون آن و اینکه به کجا ها درب نما می گوییم صحبت خواهیم کرد.

قانون 40 و 60 درصد اولین قانون قیمت کابینت آشپزخانه است که استاندارد اولیه محاسبه است. حال می خواهیم نحوه ریز محاسبه را به شما آموزش دهیم تا آگاهانه بتوانید بهترین قیمت را برای خود برآورد کنید و بدانید سازنده چگونه برای شما محاسبه می کند.

کابینت زمینی

ابعاد استاندارد برای کابینت زمینی عمق 55 و ارتفاع 72 سانتی متر است (که با پایه و صفحه به ارتفاع 90 سانتی متر می رسد).

اگر ابعاد یونیت های زمینی شما از این استاندارد بیشتر نباشد شامل ضریب یک می شود و شما می توانید با متراژ طول قیمت کابینت خود را محاسبه کنید که این مقدار به جز هزینه درب نما و دیگر جزئیات است.

در کابینت های ایستاده یا سوپر مارکت ها که عمق آن ها از 55 سانتی متر بیشتر است و ارتفاع آن ها معمولا 240 سانتی متر می باشد با توجه به عمق 55 سانتی متر به عنوان کابینت زمینی محاسبه می شود و ضریب آن از جدول کابینت زمینی تبعیت می کند و یا کمد بالای یخچال اگرعمق آن 55 باشد شامل زمینی می شود.

کابینت دیواری

ابعاد استاندارد برای کابینت دیواری عمق 30 و ارتفاع 75 سانتی متر است.

اگر ابعاد یونیت های دیواری شما از این استاندارد بیشتر نباشد شامل ضریب یک می شود و شما می توانید با متراژ طول قیمت کابینت خود را محاسبه کنید که این مقدار به جز هزینه درب نما و دیگر جزئیات است. در دیگر کابینت های دکوری کوچک با عمق های کمتر از 55 سانتی متر جزو این گروه محاسبه می شود.

نکته مهم:

اگر ابعاد کابینت زمینی و یا دیواری از ابعاد فوق کمتر باشد با ضریب یک محاسبه می شود. یعنی مثلاً اگر عمق کابینت دیواری شما 25 سانتی متر و ارتفاع آن 40 سانتی متر باشد در محاسبه آن از ضریب یک استفاده می شود، و علت آن هم پرتی ورق در این ابعاد است.

 

کابینت ام دی اف تیره

 

 


ارسال نظر درباره این موضوع